Membres de la Mesa i Portaveus de la Comissió per a les Polítiques Integrals de la Discapacitat del Congrés de Diputats visiten l’Institut Guttmann

Una delegació de la Comissió per a les Polítiques Integrals de la Discapacitat del Congrés de Diputats d’Espanya, va visitar l’Institut Guttmann el passat 15 d’abril amb l’objectiu de reunir-se amb l’equip directiu i amb els representants de les associacions que formen part del Consell Social i de Participació de l’Institut Guttmann.

A la reunió es va tractar la necessitat d’establir l’acreditació de centres de referència en neurorehabilitació, d’acord amb el que contempla la Llei de Cohesió i Qualitat del Sistema Nacional de Salut, i també aspectes relacionats amb la Llei de Dependència que són d’interès pel col·lectiu de persones amb discapacitat i que els representants de les associacions del Consell Social van plantejar a la Comissió mitjançant l’exposició d’un manifest.

L’acte va incloure també un recorregut per les instal·lacions de l’hospital per tal que els portaveus de la Comissió poguessin conèixer en primera persona l’activitat que es realitza a l’Institut Guttmann.