CONVENI DE COOPERACIÓ AMB LA CORPORACIÓ SANITÀRIA PARC TAULÍ

L’Institut Guttmann i la Corporació Sanitària Parc Taulí de Sabadell (CSPT) van signar, divendres passat 25 de setembre, un conveni de col·laboració en les àrees assistencial, docent i de recerca, amb l’objectiu de procurar la millor assistència possible en l’àmbit de la neurorehabilitació, a la comarca del Vallès Occidental Est.

D’acord amb el contingut del conveni, la Corporació Sanitària Parc Taulí derivarà a l’Institut Guttmann aquells pacients que hagin patit una lesió medul·lar, dany cerebral adquirit o una altra gran discapacitat física d’origen neurològic, per tal que rebin el tractament de rehabilitació mèdica especialitzada, tant en la fase aguda com en les complicacions pròpies de la discapacitat. Posteriorment els pacients retornaran al seu origen, garantint-se la seva continuïtat assistencial.

El conveni també preveu afavorir l’intercanvi professional en l’àmbit de la docència, impulsar la col·laboració en projectes de recerca i d’innovació clínica i dur a terme accions per millorar la reinserció social i la qualitat de vida de les persones amb discapacitat d’origen neurològic.

En l’acte de la signatura, la Dra. Helena Ris, directora general de la Corporació Sanitària Parc Taulí i el Dr. Josep M. Ramírez, van expressar davant els mitjans de comunicació presents, la satisfacció que compartien signant aquest acord, tot remarcant que es formalitzava una relació que ja existeix des de fa temps i que de ben segur millorarà aquesta línea de cooperació entre els dos hospitals.