La Infanta Cristina visita l’Institut Guttmann

SAR la Infanta Cristina va visitar les instal·lacions de l’Institut Guttmann el 27 de gener del 2010. D. Cristina va realitzar un recorregut per tot l’hospital i va saludar els pacients, familiars i professionals del centre que van estar presents en un dia tan assenyalat per a tots nosaltres.

La visita es va iniciar amb una breu reunió de treball en què el president del patronat, Sr. Francesc Homs, i el director gerent, Dr. Josep M. Ramírez, van presentar la Institució i els seus principals projectes de futur. A continuació, la Infanta, acompanyada pels membres del patronat, l’equip directiu i d’altres autoritats, va visitar les unitats d’hospitalització, l’aula d’informàtica i l’àrea de rehabilitació funcional.

La Infanta, que es va mostrar molt atenta amb els pacients i el seu estat de recuperació, va elogiar la seva capacitat d’esforç i la seva voluntat de superació. D’altra banda, es va interessar especialment pels avenços tècnics i tecnològics amb què compta l’Institut Guttmann i que el converteixen en un referent internacional en neurorehabilitació.

Aquesta visita de la Infanta Cristina respon a una petició formal que l’Institut Guttmann va sol·licitar a la Casa Reial quan la nostra Institució va ser guardonada amb el Premi IMSERSO “Infanta Cristina 2006” en la modalitat del Premi I+D+i en Noves Tecnologies i Ajudes Tècniques. Ja en aquell moment, la Infanta va manifestar el seu interès per conèixer l’activitat assistencial, científica, docent i social que realitza l’Institut Guttmann a favor de totes les persones amb una gran discapacitat.