L’Institut Guttmann, Premi FAD a l’Excel·lència en Hospitals 2010

L’Institut Guttmann ha estat guardonat amb el “Premi INTERSALUS a l’Excel·lència en Qualitat en Hospitals 2010” que atorga la Fundació Avedis Donabedian (FAD), un referent en qualitat dins l’àmbit de la sanitat al país.

Durant el discurs d’entrega del premi, que va ser recollit pel Dr. Josep M. Ramírez, Director Gerent de l’Institut Guttmann, es va posar de manifest que “el centre disposa d’un Pla de Qualitat 2008-2013 que incorpora unes línies estratègiques i un pla d’acció fruit de l’anàlisi del pla estratègic global i que incorpora indicadors, objectius i anàlisi de resultats”. “La memòria de qualitat, afegeix, és extraordinària i evidencia l’esforç de millora continua amb el manteniment i millora de la qualitat de l’organització. L’hospital ha estat acreditat i reacreditat per la Joint Comission International”.

La cerimònia es va celebrar al Palau de la Música Catalana i va ser presidida per la Consellera de Sanitat de la Generalitat de Catalunya, Hble. Sra. Marina Geli, i va comptar amb la presència del Director General de l’Agencia de Calidad del Sistema Nacional de Salud, Sr. Pablo Rivero, i el President del Patronat de la FAD, Sr. Àlvar Net.

Aquest guardó és un reconeixement a tot l’equip humà que conforma l’Institut Guttmann i a totes les persones, institucions i amics que li donen suport i que amb la seva ajuda i confiança ens motiven per continuar treballant en aquesta línia de millora continua.