La Fundación Adecco i Agilent Technologies incrementen els recursos tecnològics per a l’análisi de la marxa a l’Institut Guttmann

La Fundación Adecco i Agilent Technologies han signat un acord de col·laboració amb l’Institut Guttmann per a la posada en marxa d’un projecte que incrementa els recursos tecnològics de l’hospital per a l’ampliació de l’equipament per a l’anàlisi digital de la marxa i del moviment corporal, en pacients afectats per una gran discapacitat física d’origen neurològic.

Després de la signatura de l’acord, Jordi Fábregas, director general d’Agilent Technologies i Francisco Mesonero, director general de la Fundación Adecco han visitat la nova àrea neuromecànica de l’hospital i s’han mostrat molt satisfets pel fet de continuar donant suport a una iniciativa que situa l’Institut Guttmann com a un dels centres tecnològics més complerts pel que fa al procés de recuperació i rehabilitació a nivell nacional i internacional.

Aquest projecte s’inscriu dintre del suport que ambdues institucions ofereixen per al foment de noves estratègies, tecnologies i oportunitats que permetin la integració social i laboral de les persones amb discapacitat. Ja a l’any 2008, es van posar en marxa dos projectes que actualment es troben en ple rendiment a l’hospital com ara l’Aula d’Informàtica i d’Iniciació Prelaboral i el Projecte Biomètrics, que van néixer amb l’objectiu d’impulsar la iniciació prelaboral dels pacients de l’Institut Guttmann.