L’Institut Guttmann celebra el Dia Mundial de l’Activitat Física

 

El passat 9 d’abril, l’Institut Guttmann, per unir-se a la celebració del Dia Mundial de l’Activitat Física, va organitzar una activitat esportiva a l’abast de tothom. Durant tot el dia, al poliesportiu de l’hospital es van habilitar un seguit de bicicletes estàtiques, elèctriques, el·líptiques i cicloargòmetres de braços per tal d’aconseguir el repte de fer un total de 1.000 quilòmetres en bicicleta entre pacients, familiars i professionals del centre.

 


La celebració va ser tot un èxit, ja que no només es va assolir el repte que ens havíem fixat, sinó que es va doblar. Així que entre els 75 pacients, els 25 familiars i els 50 professionals que hi van participar es van sumar un total de 2.049 km. Va ser sorprenent l’interès que l’activitat va suscitar, la il·lusió i la voluntat que tothom va demostrar, posant de manifest que junts es poden aconseguir grans coses. Volem destacar especialment la col·laboració de l’empresa Cobega, S.A. que amablement ens va cedir begudes per a tots els participants.

L’acte forma part de tota la sèrie de celebracions esportives i lúdiques que l’Institut Guttmann està portant a terme enguany amb motiu de la celebració del seu 45è aniversari.