La Fundación Adecco i LACER S.A. aporten set electrocardiògrafs digitals a l’Institut Guttmann

La Fundación Adecco i LACER, S.A. han col·laborat amb l’Institut Guttmann en l’adquisició de set electrocardiògrafs per a la implementació de l’electrocardiografia digital, la qual cosa permetrà la integració de les proves electrocardiogràfiques realitzades als pacients en la seva història clínica informatitzada. Aquest sistema aporta una major facilitat i rapidesa en la realització dels registres electrocardiogràfics i agilitza la lectura de les dades del pacient en temps real, alhora que representa un factor afegit per a la seguretat del pacient i la qualitat de la prestació assistencial.

Santiago Alsina, director de Relacions Institucionals de LACER, S.A. ha visitat una unitat d’hospitalització on s’ha explicat el funcionament d’un electrocardiògraf. L’acte també ha comptat amb la presència de representants de la Fundación Adecco que s’han mostrat de nou satisfets pel fet de continuar donant suport a les diferents iniciatives tecnològiques que situen l’Institut Guttmann en un centre tecnològic capdavanter pel que fa a la neurorehabilitació tant a nivell nacional com internacional.

Aquest projecte s’inscriu dins el suport que ambdues institucions, Fundación Adecco i LACER, S.A., realitza a favor de la inclusió social i laboral de les persones amb gran discapacitat.