Obra Social Caja Madrid reforça la seva col·laboració amb l’Institut Guttmann

Obra Social Caja Madrid i l”Institut Guttmann han signat un nou acord de col·laboració per al projecte “Adquisició de noves tecnologies per al tractament neurorehabilitador”, en el qual l”entitat ha donat 33.000€. L”Institut, adquirirà 1 ecògraf especialitzat de medició d”orina residual i 12 monitors digitals de constants vitals.

El projecte, emmarcat en la Convocatòria d”Ajudes a Projectes d”Atenció a Persones amb Discapacitat i a les seves Famílies d”Obra Social Caja Madrid, permetrà millorar i agilitzar el diagnòstic clínic, optimitzar la pauta del pla terapèutic, afavorir la investigació clínica, així com evitar tècniques invasives i errors de transcripció. També el 2008 Obra Social de Caja Madrid va col·laborar amb l”Institut Guttmann en el projecte de “Modernització de les unitats d”hospitalització” amb la renovació de 100 llits elèctrics-articulats.

Obra Social Caja Madrid Catalunya i Balears
Obra Social Caja Madrid col·labora amb més de 70 projectes de diferents entitats que atenen a col·lectius socials a Catalunya i Balears. Aquestes ajudes permeten el desenvolupament dels programes d”entitats i institucions que duen a terme les seves activitats per oferir oportunitats a persones amb discapacitat, amb l”objectiu de potenciar la seva inserció social i la integració laboral.

Institut Guttmann, 10 de juliol de 2008 – dia en què es va signar el conveni de col·laboració per al projecte “Modernització de les unitats d”hospitalització”.