El conseller d’Empresa i Ocupació, F. Xavier Mena, visita l’Institut Guttmann

Divendres 29 d’abril el conseller d’Empresa i Ocupació, F. Xavier Mena, va visitar l’Institut Guttmann per conèixer de primera mà l’activitat assistencial, científica i social de la nostra institució i així manifestar el seu suport a la inclusió laboral i professional de les persones amb gran discapacitat física.

El recorregut per l’hospital es va iniciar amb la visita a una Unitat d’Hospitalització on el conseller va saludar personalment alguns pacients i va continuar per l’Aula d’Informàtica i d’Iniciació Prelaboral, on s’inicia als pacients en l’ús de les noves tecnologies i internet, elements que sens dubte seran fonamentals en el moment del seu retorn, o inclusió, al món laboral. Posteriorment va visitar l’Àrea de Recerca Translacional on els investigadors de l’hospital van presentar els programes de recerca que actualment s’estan duent a terme a l’institut. El conseller Mena va visitar també l’Àrea de Rehabilitació Funcional on els nens desenvolupaven la sessió habitual de rehabilitació infantil que es porta a terme a les tardes, de manera complementària a l’horari escolar.

El conseller va destacar especialment el compromís que la institució manté amb la inclusió social i laboral de les persones amb discapacitat en una profitosa reunió que va mantenir amb membres del patronat i de l’equip directiu.