Fundación Adecco i Agilent Technologies reforcen la seva col·laboració amb l’Institut Guttmann donant suport al laboratori QVIDLAB

Dimecres, juny 15 .- Agilent Technologies i Fundación Adecco acaben de formalitzar un nou acord de col·laboració amb l”Institut Guttmann amb l”objectiu de reforçar el projecte QVIDLAB, laboratori de mesures potenciadores que té com a objectiu generar coneixement per millorar l”autonomia personal i qualitat de vida de les persones amb lesió medul·lar i dany cerebral adquirit.

Aquesta nova col·laboració no és més que la confirmació de que ambdues entitats han alineat la seva estratègia i projectes d”integració social i laboral de persones amb discapacitat amb l”Institut Guttmann. Des de l”any 2006, la Fundación Adecco i Agilent Technologies ofereixen el seu suport a diferents projectes duts a terme a l”hospital, projectes que vinculen tecnologia i discapacitat. Aquesta confiança ens permet continuar liderant projectes d”investigació i seguir generant coneixement en l”àmbit de les neurociències en col·laboració amb més de 67 entitats (hospitals, universitats, centres tecnològics i empreses especialitzades) tant nacionals com internacionals.

En acabar la reunió, Francisco Mesonero, director general de la Fundación Adecco i Jordi Fàbregas, director general d”Agilent Tecnhologies, acompanyats per diferents professionals de l”Institut Guttmann van visitar el laboratori de neuromecànica que inclou la infraestructura tecnològica necessària per aplicar les diferents tècniques de l”anàlisi integral del moviment.