Els membres de la Comissió de Salut del Parlament de Catalunya visiten l’Institut Guttmann

El passat dijous dia 27 d’octubre, la Comissió de Salut del Parlament de Catalunya va visitar l’Institut Guttmann, per conèixer la nostra institució i l’activitat que hi desenvolupem. Aquesta iniciativa va sorgir el passat mes de juny, quan la Presidenta del Parlament, la M. Hble. Sra. Núria de Gispert, després de visitar el nostre hospital i de reunir-se amb els membres del nostre Patronat, Equip Directiu i representants del Consell Social i de Participació, va manifestar el seu interès perquè els representants de les Comissions de Salut i Benestar del Parlament, també coneguessin de més a prop la feina que fem.

Després de visitar les instal·lacions més significatives del nostre hospital, els diputats varen mantenir una reunió de treball amb membres de l’equip directiu que, a més d’explicar-los les principals activitats del nostre institut i els més importants projectes de futur, com és el d’”Al Cor de La Sagrera”, varen presentar-los les línies principals del nou document “MODEL D’ATENCIÓ NEUROREHABILITADORA ESPECIALITZADA DEL PACIENT AMB LESIÓ MEDUL•LAR i DANY CEREBRAL ADQUIRIT SEVER”, en el que estem treballant, amb l’objectiu de procurar una assistència més ràpida, segura, efectiva, eficient i de major equitat d’accés, als ciutadans de Catalunya amb aquesta patologia.

Els assistents, que es van mostrar molt interessats en la proposta, varen convidar-nos a presentar-lo formalment, un cop estigui elaborat, en una sessió de la Comissió de Salut del Parlament.