FinConsum i Fundación Adecco promouran la integració laboral i professional de les persones amb discapacitat

FinConsum, entitat pertanyent al Grup “la Caixa” especialitzada en productes financers dirigits al comerç, ha formalitzat el seu compromís amb les persones amb discapacitat de la nostra institució mitjançant el seu suport al projecte que l’Institut Guttmann porta a terme des de fa més de cinc anys a través de l’Aula d’Informàtica i d’Iniciació Prelaboral. Aquesta col·laboració s’articula a través del programa de reinserció social per a persones amb discapacitat de la Fundación Adecco.
Aquesta iniciativa ofereix als nostres pacients la possibilitat de treballar amb les tecnologies de la informació amb els conseqüents avantatges que això representa pel que fa a una integració social i laboral molt més satisfactòria, normalitzadora i activa.

A l’Aula d’Informàtica i d’Iniciació Prelaboral, els pacients compten amb les ajudes tècniques necessàries i les últimes tecnologies per iniciar-se dins el món digital i sempre dintre del procés rehabilitador que porten a terme durant la seva estada hospitalària.

A l’acte de signatura han assistit François Miqueu i Jordi Casas, Conseller Delegat i Director de Mitjans de FinConsum respectivament, acompanyats per Francisco Javier Pérez, Coordinador Regional de la Fundación Adecco; els quals després d’un breu recorregut per les nostres instal·lacions han pogut observar de ben a prop l’activitat que es desenvolupa a l’Aula d’Informàtica, així com conversar amb alguns pacients i professionals que en aquell moment es trobaven realitzant els exercicis que formen part de la seva rutina rehabilitadora.