Noves eines per avançar en el mateix compromís

Ara fa quatre anys que, fruit de les ganes i la necessitat de compartir amb tots vosaltres el dia a dia de les diferents iniciatives, activitats i esdeveniments que impulsem des de la nostra institució, es va crear el “Blog dels Amics de l’Institut Guttmann”. Des d’aleshores hem procurat informar-vos puntualment de tot allò que, amb la vostra confiança, complicitat i generositat, hem estat capaços de tirar endavant sempre amb el focus posat en el millor acompliment dels objectius institucionals que fixen els estatuts fundacionals.

Avui ens complau enviar-vos el primer post d’aquest nou “Blog dels Amics de l’Institut Guttmann” que hem refet amb la voluntat d’estretir, encara més, els vincles de comunicació amb tots vosaltres, per tal de mantenir-vos permanentment informats de tot allò que marca el quefer diari de l’Institut Guttmann: els avenços en els programes clínics, les novetats en recerca, el desenvolupament dels projectes socials, l’actualitat institucional…

Amb aquesta nova proposta de blog, l’Institut Guttmann avança en la potenciació del model d’hospital 2.0, apostant decididament pels avantatges que ens proporcionen les noves tecnologies i que ens permeten mantenir-nos més pròxims a totes aquelles persones que, per diferents raons, estan interessades en seguir la seva actualitat. En aquesta mateixa línia també hem obert altres canals de comunicació a les xarxes socials, i ens complau anunciar-vos que ja podeu seguir-nos també a través de Twitter i Facebook.

Confiant que acollireu amb satisfacció aquestes noves propostes, us convidem a participar-hi activament, a dinamitzar entre tots aquests nous canals de comunicació i fer-nos arribar les vostres propostes i suggeriments; alhora que us animen a difondre’ls entre les vostres amistats i contactes, de manera que creixi cada dia més la gran família que som els “Amics de l’Institut Guttmann”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Es poden fer servir les etiquetes i atributs que apareixen més a dalt.