L’Ajuntament de Badalona atorga l’Institut Guttmann la “VENUS”, màxim reconeixement de la ciutat, amb motiu dels 10 anys de trajectòria al municipi.

Amb motiu del desè aniversari de l’Institut Guttmann a la ciutat de Badalona, el consistori ha volgut homenatjar l’hospital amb l’entrega del màxim reconeixement social de la ciutat, la ”Venus” de Badalona.

L’alcalde de la ciutat, l’Il•lm. Sr. Xavier Garcia Albiol, ha ofert una recepció al Saló de Plens de la Casa de la Vila als membres del Patronat de l’Institut Guttmann, encapçalats pel seu president, Sr. Francesc Homs, del seu Consell Social i de Participació i membres de l’equip directiu. El Sr. Homs ha agraït l’alcalde la distinció, ha elogiat la tasca dels professionals que fan possible aquest reconeixement, i ha manifestat que actes com aquest són els que “ens encoratgen a continuar treballant amb el rigor i la passió que caracteritza la institució”.

A continuació, l’alcalde s’ha traslladat a l’Institut Guttmann per lliurar personalment al conjunt de professionals de la institució la “Venus de Badalona”. En un acte de caire més familiar i distès, Xavier García Albiol ha mostrat la seva satisfacció pel fet que un centre de prestigi i referència a nivell internacional com l’Institut Guttmann estigui ubicat a Badalona, amb tot el que això representa per a la ciutat. L’alcalde ha conclòs el seu parlament amb paraules d’agraïment per la tasca que es desenvolupa al nostre hospital, i ens ha animat a perseverar en el nostre compromís personal, que va molt més enllà del desenvolupament pròpiament de la tasca professional.

Volem compartir aquest guardó amb tots els Amics de l’Institut Guttmann, doncs amb el vostre suport i compromís feu possible que la nostra institució sigui mereixedora d’aquesta important distinció, que fem extensiva a tots vosaltres. Moltes felicitats!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Es poden fer servir les etiquetes i atributs que apareixen més a dalt.