El president de la Generalitat, Artur Mas, posa com exemple la manera de fer i la capacitat de superació de l’Institut Guttmann en l’acte de commemoració dels 10 anys a Badalona.

El president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, ens va acompanyar el passat divendres dia 5 d’octubre a la commemoració del Xè Aniversari de l’hospital a Badalona en un acte que també va comptar amb la presència de professionals, pacients, familiars i Amics de l’Institut Guttmann.

En arribar, el president va realitzar un recorregut per les instal•lacions hospitalàries on va tenir ocasió de saludar a diversos professionals, pacients i llurs famílies; alhora que es va interessar per l’evolució i resultats de les principals línies de recerca en que treballem actualment. A la part final de la visita, el president que anava acompanyat de l’alcalde de Badalona, Xavier García Albiol i del conseller de Salut, Boi Ruiz, es va dirigir al pavelló poliesportiu on un grup de pacients disputaven un partit de Korfball. En aquell moment, el president Mas i l’alcalde García Albiol van improvisar un partit de bàsquet en cadira de rodes, protagonitzant un dels moments més espontanis i entranyables de la visita.

Un cop finalitzat el recorregut, el president de la Generalitat es va dirigir a la terrassa de l’Àrea de Rehabilitació Funcional on va tenir lloc la ronda de parlaments institucionals. L’alcalde de Badalona va inaugurar la ronda de discursos expressant que se sentia orgullós que una institució com la nostra estigués situada a Badalona ja que projectes com aquest, amb aquesta projecció internacional i referent en el seu àmbit i especialitat, “fan més rellevant la ciutat”. Posteriorment, el president del Patronat, Francesc Homs, va agrair a tots els professionals la bona tasca que desenvolupen i la seva implicació, destacant el compromís personal que va molt més enllà del professional i que és precisament allò que fa de l’Institut Guttmann, una entitat singular.

El president Mas va concloure els parlaments, amb unes paraules amb les que va voler posar de relleu l’excel•lència del nostre hospital, del que va destacar el seu eslògan institucional ‘Ajudant a començar noves vides’ , un missatge positiu que també serveix d’exemple al nostre país per a impulsar un futur esperançador, tot i que ple de reptes, però en el que també hi ha gran nombre de projectes encoratjadors. Va finalitzar la seva intervenció, destacant la voluntat de superació i la capacitat de sacrifici dels professionals i pacients de l’Institut Guttmann com la clau del nostre èxit i un exemple per a tot el nostre país.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Es poden fer servir les etiquetes i atributs que apareixen més a dalt.