Presentació de la nova web d’Innnovació Clínica “Guttmann Innova”

L’Institut Guttmann està impulsant, gràcies a l’ús de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC), la construcció d’un model d’”Hospital 2.0”. Sota aquesta denominació s’apleguen tot un seguit d’actuacions que mitjançant la utilització de les TICs persegueixen establir vincles més dinàmics amb els diferents públics amb que interactuem.

Aquestes accions van des de la creació de diferents comunitats virtuals (de pacients, professionals, docents, investigadors…), a l’optimització de la pàgina web institucional o a la participació en les principals plataformes de xarxes socials ja existents, avançant d’aquesta manera cap a la idea d’Hospital Líquid, aquell que és capaç de saltar las barreres físiques del propi centre.

Així, tenim presència a facebook, twitter i al Canal Youtube, entre d’altres; hem renovat la plataforma de comunicació amb els Amics de l’Institut Guttmann a través del seu propi blog i ara presentem un nou portal d’innovació clínica en neurorehabilitació i neurociència que pretén ser un lloc de referència i consulta tant per a la comunitat científica, professionals i docents, com per a pacients i potencials usuaris interessats a conèixer els principals avenços terapèutics i tecnològics que apliquem en els nostres procediments clínics.

El web d’Innovació Clínica -que ha comptat per al seu desenvolupament amb la participació dels nostres professionals- presenta una imatge moderna, dinàmica, intuïtiva i pensem que atractiva visualment, ja que el que persegueix és mostrar de manera molt clara i didàctica els principals problemes que preocupen als nostres pacients i els diferents programes terapèutics que apliquem i les tecnologies més avançades que emprem a l’Institut Guttmann: com ara la cirurgia neuroortopèdica, el tractament del dolor neuropàtic, els tractaments neuropsicològics i altres programes innovadors específics en sexualitat, disfàgia, afàsia, neuropediatria, rehabilitació de la marxa i un llarg etcètera.

Posem a la vostra disposició aquest nou canal de comunicació que ja està disponible a www.guttmanninnova.com i que continuarem treballant amb la incorporació successiva de nous continguts d’interès i dels que us anirem informant a través de les xarxes socials. Moltes gràcies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Es poden fer servir les etiquetes i atributs que apareixen més a dalt.