L’Institut Guttmann dóna suport a la Fundación Abertis en la iniciativa de dispositius VIA-T per a conductors amb discapacitat

L’Institut Guttmann dóna suport a la iniciativa ”Eliminem barreres“ impulsada per la Fundación Abertis, que promou que els conductors amb discapacitat, amb carnet de conduir en vigor i amb la targeta acreditativa de la seva discapacitat del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya, puguin disposar gratuïtament d’un dispositiu de telepeatge VIA-T amb unes condicions especials per al seu ús.

L’experiència té com a objectiu l’assoliment de millores efectives i realistes en la qualitat de la mobilitat i els desplaçaments amb vehicle per al col•lectiu de persones amb discapacitat.

A la iniciativa, pionera a Catalunya i Espanya i que de moment s’adscriu únicament al territori geogràfic català, hi col•laboren també el Departament de Benestar Social i Família, la Creu Roja, l’ONCE i la Federació Ecom. Totes aquestes entitats plantegen desenvolupar un marc de col.laboració i d’intercanvi d’idees amb la voluntat de posar en comú els seus coneixements en els respectius camps dins l’àmbit de la discapacitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Es poden fer servir les etiquetes i atributs que apareixen més a dalt.