La consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, visita l’Institut Guttmann

El passat divendres 26 d’abril, l’Honorable Sra. Neus Munté va visitar l’Institut Guttmann per primera vegada des que està al capdavant de la conselleria de Benestar Social i Família. La consellera va estar acompanyada per la Sra. Carme Canela, directora dels Serveis Territorials del Departament de Benestar Social i Família a la demarcació de Barcelona. Ambdues van mantenir una reunió amb membres del Patronat i de l’equip directiu durant la qual se’ls hi van explicar els diversos aspectes que conformen l’organització; des del propi funcionament de l’hospital a tot allò relacionat amb la recerca, la docència, l’activitat assistencial i sociosanitària.

La consellera es va mostrar, en tot moment, molt interessada amb l’ampli ventall d’actuacions que es porten a terme des de la nostra institució i que estan relacionades amb l’àmbit d’actuació de la seva conselleria; des del Nou Projecte Meridiana, al Laboratori de Mesures Potenciadores per a la Qualitat de Vida, Projecte QvidLab, o el Programa Sociosanitari d’Avaluació i Suport Especialitzat en Neurorehabilitació (PADES Especialitzat). La consellera Munté va destacar la voluntat d’excel•lència de l’Institut Guttmann “que l’ha convertit en un referent a nivell internacional en l’àmbit de la rehabilitació de persones amb discapacitat”.

En acabar la reunió, la consellera acompanyada per alguns membres de l’equip directiu va realitzar una breu visita per les instal•lacions hospitalàries; com ara l’Àrea de Rehabilitació Funcional i l’Àrea d’Investigació Translacional en Neurociències, on va destacar la capacitat de l’Institut Guttmann pel que fa a la transferència de coneixement de les diferents línies de recerca en què hi treballem i la seva aplicació envers els nostres pacients, amb l’objectiu de millorar i potenciar la seva autonomia i qualitat de vida.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Es poden fer servir les etiquetes i atributs que apareixen més a dalt.