‘Entrenant el cervell’ a la Festa de la Ciència i la Tecnologia.

L’Institut Guttmann ha participat a la Festa de la Ciència i la Tecnologia els passat dies 15 i 16 de juny al Parc de la Ciutadella. L’objectiu de la festa era acostar la ciència i la tecnologia de manera entenedora i divulgativa apte per a tots els públics i despertar així l’interès pels temes científics. Així, sota el lema ‘Explora, Descobreix, Inspira’t, Emocionat!’ es presentaven iniciatives relacionades amb el món de la robòtica, l’astronomia, la domòtica i les neurociències, entre d’altres.

Així, l’Institut Guttmann va aprofitar per presentar al variat públic assistent un taller experimental anomenat “L’Entrenador Personal del teu Cervell” on es feien demostracions de la plataforma de telerehabilitació cognitiva “Guttmann, NeuroPersonalTrainer®” tant per a petits, com per gent gran, com per a persones interessades a posar a prova les seves funcions cognitives i les capacitats executives, com la memòria, el càlcul, el llenguatge, etc…

Una jornada d’allò més interessant!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Es poden fer servir les etiquetes i atributs que apareixen més a dalt.