Aprovat el nou “Pla Estratègic 2014-2020 de l’Institut Guttmann”

Fa uns dies es va celebrar l’acte formal de presentació al Patronat de la proposta del “Pla Estratègic 2014-2020” en una reunió a la que també van assistir l’equip directiu i la consultora PriceWaterhouseCoopers, experta en l’assessorament a organitzacions de l’àmbit sanitari.

El pla estratègic, ha estat elaborat per l’equip directiu de l’Institut Guttmann amb l’assessorament de PWC, i és fruit de la col•laboració d’un ampli grup de professionals de l’Institut Guttmann, de membres del Consell Social i de Participació, d’experts externs a l’organització de diferents àmbits, i dels propis membres del Patronat que han contribuït amb les seves aportacions a la creació final del document. El Patronat, en aquest acte, va aprovar el nou full de ruta, assumint d’aquesta manera el compromís de donar-li suport i tirar-lo endavant durant els propers sis anys.

El nou plantejament estratègic ha estat qualificat pels membres del patronat com un pla ambiciós amb una gran visió de futur, però realista i possibilista al mateix temps; posant especial èmfasi en que un pla com aquest és el resultat del procés de reflexió profund d’una institució madura i professional, i el fruit del treball de molts anys i l’esforç de tots els seus professionals, així com de totes les persones i entitats que hi col•laboren i hi donen suport.

Properament, tindreu disponible la versió final del document “Pla Estratègic 2014-2020” per a tots els Amics de l’Institut Guttmann en aquest mateix portal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Es poden fer servir les etiquetes i atributs que apareixen més a dalt.