L’Institut Guttmann col·labora amb el programa de formació disruptiva d.HEALTH Barcelona per a joves emprenedors

Aquesta setmana s’ha iniciat a l’Institut Guttmann el programa de formació disruptiva d.HEALTH Barcelona, una iniciativa de BIOCAT, que durant vuit setmanes permetrà a quatre joves emprenedors fer un stage a l’Institut Guttmann per tal de conèixer l’organització de l’hospital així com els futurs reptes que tenim per endavant, i ajudar-nos a desenvolupar projectes i eines més eficients, sostenibles i innovadores, i aplicar-les en la pràctica assistencial diària. Així, durant dos mesos, un equip multidisciplinari de joves de diferents àmbits professionals (economistes, metges, enginyers i dissenyadors) treballaran conjuntament amb diferents professionals de l’hospital en les àrees de rehabilitació funcional, recerca aplicada, neuropsicologia i unitats clíniques.

El procés d’ immersió clínica permetrà a aquests joves talents explorar els problemes reals de les organitzacions sanitàries, així com els reptes i les oportunitats que el sistema sanitari català planteja en la seva globalitat. El programa MOEBIO d.HEALTH Barcelona és el primer programa formatiu en biodisseny que s’imparteix al nostre país i respon a una necessitat de crear experts en innovació, en l’àmbit empresarial i biomèdic. Uns dels objectius fonamentals del programa és ajudar a traspassar el coneixement a la comercialització de nous serveis i productes que ajudin a fer més sostenible no només el model sanitari, sinó l’anomenada Economia del Coneixement.

La iniciativa està inspirada en el prestigiós Stanford Biodesing Fellowship i en aquesta primera edició, es realitzarà a tres hospitals de Barcelona; l’Hospital Clínic, l’Hospital Sant Joan de Deu i l’Institut Guttmann. Així, un total de 12 joves amb destacats i brillants expedients acadèmics, quatre per cadascun dels centres sanitaris seleccionats, podran compartir durant aquest temps experiències professionals aplicables a la millora de les organitzacions sanitàries.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Es poden fer servir les etiquetes i atributs que apareixen més a dalt.