L’Institut Guttmann imparteix una nova edició del curs d’educació física inclusiva a l’escola ordinària.

El passat 25 de juny  l’Institut Guttmann va iniciar la quarta edició del “Curs d’inclusió d’infants amb discapacitat motriu d’origen neurològic a les sessions d’educació física a l’escola ordinària”. El curs va dirigit a fisioterapeutes, mestres i professors d’Educació Física d’escoles ordinàries que tenen algun alumne amb discapacitat física d’origen neurològic a les seves aules. L’objectiu del curs és conèixer la filosofia de l’escola inclusiva i dotar de recursos teòrics i pràctics per tal d’ajudar a aplicar estratègies metodològiques que afavoreixin la inclusió de l’infant amb una discapacitat neurològica. Es tracta de modificar els jocs, els esports i les sessions d’educació física tradicional i fer-los aptes i divertits per a tothom. El curs està reconegut pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i està impartir per professorat extern i els Mestres d’Educació Física de l’Institut Guttmann.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Es poden fer servir les etiquetes i atributs que apareixen més a dalt.