Els “Falcons” de Barcelona visiten la Claudia a l’Institut Guttmann

Aquest dissabte hem rebut la visita de la colla dels Falcons de Barcelona, que van voler celebrar a l’Institut Guttmann una gran festa sorpresa per la Claudia, una nena que actualment està ingressada en el nostre hospital i que és membre d’aquesta colla. A dos quarts d’onze del matí, l’entrada de Guttmann es va començar a omplir de falcons que, animats i nerviosos, s’anaven preparant per la gran sorpresa, ajundant-se entre uns i altres, a posar-se unes vistoses faixes vermelles.

A les onze en punt, la Claudia acompanyada per la seva família sortia del centre quan va veure tots els seus companys i amics que la van rebre amb un gran ram de flors, entre molts crits i somriures. Tot seguit el grup de grallers i tabalers, que sempre acompanya la colla, van començar a tocar mentre s’aixecava la primera i impressionant figura del matí. A continuació, el grup format per gairebé cent persones entre els falcons, els grallers i tabalers de la colla, els Trinigrallaos, un grup de músics que també sovint els acompanyen, i tots plegats van baixar a la pista de bàsquet on va començar el gran espectacle. La Claudia va seguir i gaudir molt emocionada, junt a d’altres pacients i familiars que s’hi van voler sumar, l’actuació en la qual es van realitzar una gran diversitat de figures (pilars, escales, piràmides, castells, ventalls, torretes, etc…)

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Es poden fer servir les etiquetes i atributs que apareixen més a dalt.