L’Institut Guttmann celebra la III Trobada de prevenció dels accidents de trànsit

Ahir es va celebrar la III Trobada – Prevenció dels Accidents de Trànsit: L’acció educativa com una de les millors eines de la prevenció. L’acte va estar inaugurat pel Dr. Josep M. Ramírez i el director general del Servei Català de Trànsit (SCT), el Sr. Joan J. Isern i va reunir prop d’un centenar de persones entre els diferents agents implicats en les tasques de sensibilització i prevenció dels accidents de trànsit, com són els monitors del programa Game Over de l’Institut Guttmann, els Mossos d’Esquadra, la Policia Local, la Guardia Urbana i el Servei Català de Trànsit.

Durant l’acte s’han presentat les conclusions d’una avaluació d’impacte de l’estudi realitzat enguany per l’Institut Guttmann en col·laboració amb l’SCT sobre la campanya Game Over a una mostra de 1.100 nois i noies durant el darrer trimestre del 2013. Una de les conclusions que mostra l’estudi presentat és que els joves s’estan convertint en un dels col.lectius més conscienciats amb la prevenció dels accidents de trànsit i les conductes responsables al volant. L’estudi mostra l’impacte de les xerrades de sensibilització realitzades pels monitors del programa Game Over de l’Institut Guttmann a 1.200 estudiants d’entre 14 i 18 anys de 3er i 4rt d’ESO de diferents escoles de Catalunya.

Enguany, també ha participat en la jornada membres de la Policia Local de Terrassa que han donat testimoni del seu programa d’educació viària i s’han organitzat per primera vegada uns tallers pràctics on els participants han treballat conjuntament els missatges i la comunicació més efectiva a l’hora de fer arribar la informació sobre prevenció als col·lectius clau als que s’adrecen les campanyes de sensibilitació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Es poden fer servir les etiquetes i atributs que apareixen més a dalt.