Participació en el Dia Mundial de la Seguretat organitzat per Bayer

L’Institut Guttmann ha participat en la celebració del Dia Mundial de la Seguretat (Safety Day) organitzat per la farmacèutica alemanya Bayer, jornada que l’empresa organitza anualment, amb l’objectiu de conscienciar als seus empleats sobre les “bones pràctiques” en matèria de seguretat.

Els més de 2.400 empleats de Bayer a Espanya van celebrar la jornada mitjançant la participació en les diferents activitats i accions formatives que es van organitzar. En concret, a la seu de Bayer ubicada a Sant Joan Despí, es van dur a terme unes Jornades sobre seguretat viària i accidents de trànsit, per fomentar una cultura de la seguretat més enllà de l’àmbit laboral, amb la finalitat última de contribuir a la prevenció d’accidents de trànsit.

Per això, van comptar amb la participació de la Dra. Montserrat Bernabeu, Cap de la Unitat de Dany Cerebral de l’Institut Guttmann; l’Albert Llovera, ex-pacient i pilot de ralli afectat per una lesió medul·lar , i l’Albert Alumà, director de les autoescoles RACC de Conducció. Segons declaracions de la Dra . Bernabeu, “des de 2006 s’ha reduït el nombre d’afectats per lesió medul·lar i traumatisme cranioencefàlic a causa dels accidents de trànsit, tot i això, el millor tractament segueix sent la prevenció”.

L’esportista Albert Llovera, va aportar el seu missatge vitalista, clau per a la recuperació de qualsevol persona que hagi patit un accident de trànsit: “Hi ha dues maneres d’afrontar la vida: mirant al passat o amb valentia i de front”. Per la seva banda, el Sr Albert Alumà, director de les autoescoles RACC, ha insistit que la “prevenció i la formació són elements essencials per reduir el nombre d’accidents de trànsit”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Es poden fer servir les etiquetes i atributs que apareixen més a dalt.