Posada en marxa del projecte “NeuroChild EyeTracking”: rehabilitació cognitiva en nens amb dany cerebral basat en el concepte Serious Games.

Avui s’ha celebrat la reunió de kick-off del nou projecte d’investigació “NeuroChild EyeTracking” amb la participació de les entitats implicades i que són, juntament amb nosaltres, ICA (entitat que lidera el projecte), GBT-UPM (Universitat Politècnica de Madrid) i el CVC (Centre de Visió per Computador de la UAB).

El projecte té com a objectiu oferir solucions innovadores als pacients infantils, afectats per un dany cerebral adquirit, mitjançant aplicacions tecnològiques basades en l’entorn virtual en forma de Serious Games (jocs formatius dissenyats amb un objectiu no necessàriament i exclusivament lúdic, sinó educatiu, sanitari, científic…) per a dispositius mòbils. Aquesta plataforma interactiva i tàctil, disposarà d’un mòdul de seguiment de la mirada (eye-tracking) que permetrà analitzar, de manera no invasiva, les reaccions o distraccions del pacient durant l’execució de les tasques. El projecte, està finançat pel Ministerio de Economíaa y Competitividad dins la convocatòria “Retos-Colaboración 2014” del Programa Estatal de Investigación, Desarrollo e Innovación Orientada a los Retos de la Sociedad, en el marco del Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2013-2016.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Es poden fer servir les etiquetes i atributs que apareixen més a dalt.