Maria Seguí, directora general de la DGT, visita l’Institut Guttmann

La Sra. Maria Seguí, directora general de la Dirección General de Tráfico (DGT), ha visitat avui l’Institut Guttmann per primera vegada amb l’objectiu de conèixer no només l’activitat assistencial, científica, docent i social que fem, sinó molt especialment per conèixer aquelles activitats de prevenció i sensibilització envers els accidents de trànsit i les seves greus seqüeles que, des de fa més de 25 anys portem a terme amb campanyes com l’Stop al Cop, actual Game Over. La Sra. Seguí ha arribat acompanyada del Sr. Adrià Puigpelat,  cap provincial de trànsit de Barcelona; el Sr. Jaime Moreno, subdirector general de gestió de la mobilitat, i la Sra. Ana Blanco Bergareche, subdirectora adjunta de circulació.

Ambdues organitzacions han mostrat el seu interès en col·laborar plegades en noves campanyes de sensibilització i prevenció del dany cognitiu i vetllar per una conducció més segura. La directora general de la DGT s’ha mostrat gratament sorpresa per tota l’activitat que la institució desenvolupa i ha mostrat una clara predisposició per treballar plegats la consecució del que ella mateixa ha anomenat “0 Lesionats, 0 Seqüeles”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Es poden fer servir les etiquetes i atributs que apareixen més a dalt.