Celebrant el Nadal a l’Institut Guttmann

Les dates del Nadal són sempre especials, i més quan estàs ingressat a un hospital o enmig d”un procés de rehabilitació. Un any més, a l’Institut Guttmann hem volgut que aquestes dates siguin especials, per als nostres pacients i expacients, nens i adults, que són o han estat usuaris dels serveis especialitats en rehabilitació de la lesió medul·lar i el dany cerebral adquirit que oferim en el nostre Hospital.

El passat dia 18 de desembre, gràcies a la col·laboració de l’Escola de Dansa Marisa Yudes, vàrem portar a terme una Masterclass i festa de Nadal per a petits i no tant petits. Junts vam viure una tarda memorable, on la música, la solidaritat i la joia, ens van permetre gaudir de l’arribada del Nadal.

Us deixem una galeria de fotos amb algunes de les imatges més entranyables de la celebració:
[slideshow_deploy id = “2296”]

A l’endemà, la Coral de l’Institut Guttmann, va portar a terme un concert dedicat a tots els pacients que actualment estan ingressats en el nostre Hospital. Cançons de Nadal, actuals i clàssiques, cantades per les persones que cada dia tenen cura dels pacients, un altre moment entranyable que ens permès que el Nadal traspassés les parets de l’hospital.

Podeu accedir al nostre vídeo-nadala per a recordar, reviure i celebrar amb nosaltres el Nadal i la benvinguda del Nou Any 2015:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Es poden fer servir les etiquetes i atributs que apareixen més a dalt.