USMIMA guanyador dels premis BioEmprenedor XXI amb un projecte gestat a l’Institut Guttmann

L’equip USMIMA format en el marc del programa formatiu Moebio, organitzat per Biocat i que està centrat en el desenvolupament de talent emprenedor en l’àmbit de les ciències i la tecnologia, ha estat guanyador del primer premi BioEmprenedorXXI atorgat per La Caixa, l’Ajuntament de Barcelona i Biocat.

Marc Benet, Immaculada Herrero, Markus Wilhelms i Ángel Calçada, són els creadors d’USMIMA. L’equip va dur a terme les seves pràctiques formatives a l’Institut Guttmann, mitjançant una estada de dos mesos, que els va permetre detectar una necessitat de qualitat de vida no coberta a dia d’avui per cap opció terapèutica, i que està present de forma gairebé generalitzada en les persones afectades per una lesió medul·lar.

USMIMA ha dissenyat un cinturó per al tractament del restrenyiment crònic, que permet la simulació del moviment de l’intestí per tal de facilitar el seu trànsit per a persones que tenen greument afectada la seva capacitat de defecació. Es pot aconseguir més informació sobre el desenvolupament d’aquest producte de biotecnologia, que ja està patentat, en el següent vídeo.

L’Institut Guttmann celebra l’obtenció d’aquest reconeixement a USMIMA, que contribuirà a que el seu desenvolupament tecnològic pugui estar disponible en els propers mesos al mercat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Es poden fer servir les etiquetes i atributs que apareixen més a dalt.