Guttmann, NeuroPersonalTrainer®” rep el Premi Alan Turing al Compromís Social a la 20ª edició de “La Nit de les Telecomunicacions”

La plataforma de telerehabilitació Cognitiva “Guttmann, NeuroPersonalTrainer®” ha rebut el Premi Alan Turing al Compromís Social que atorguen l’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació i el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya en la celebració de la 20ª edició de “La Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica”. Aquest guardó reconeix a l’impulsor d’una iniciativa o projecte innovador amb un impacte social positiu, que aporti valor a la societat en els àmbits de la ciutadania, el medi ambient, la cultura o la integració social a Catalunya durant el 2014.

En una cerimònia a la que han assistit prop de 500 persones de l’àmbit de la informàtica, les telecomunicacions i les enginyeries en general, la Dra. Teresa Roig va rebre, de mans de l’alcalde de Barcelona, Sr. Xavier Trias, el premi en nom de l’Institut Guttmann juntament amb el Sr. Xavier Monzó, CEO de Catalunya de la empresa ICA, com a soci tecnològic.

Recordem que, recentment, el GNPT ha estat reconegut com a productes sanitari per l’Agència Espanyola del Medicament i Productes Sanitaris, la qual cosa certifica la qualitat en el procés de fabricació del producte i proporciona una major cobertura legal per accedir a mercats nacionals i internacionals, cada vegada més regulats i amb una major necessitat de diferenciar davant dels consumidors la qualitat dels productes sanitaris.

Aquests reconeixements ens animem a continuar impulsant la investigació i la innovació en neurorehabilitació des del nostre hospital, oferint respostes a les necessitats dels pacients i de la societat mitjançant la incorporació de les TIC, i posant en valor tot l’I + D + I generat pel nostre equip de professionals. També reconeix la important i diferenciadora tasca de l’Institut Guttmann en promoure la innovació i el valor del coneixement generat en forma de propostes que permetin gestionar d’una manera més eficient i sostenible les necessitats del sistema sanitari actual.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Es poden fer servir les etiquetes i atributs que apareixen més a dalt.