El Corte Inglés ens dedica la 37ª edició de la seva cursa amb motiu del nostre 50è aniversari

Ahir es va presentar en roda de premsa la 37ª edició de la cursa El Corte Inglés que enguany donarà suport a l’Institut Guttmann, coincidint amb la celebració del nostre 50è aniversari. Així, El Corte Inglés ha triat la nostra organització com a Entitat Social Adherida donant suport no només a la nostra efemèride sinó també en reconeixement a la nostra trajectòria. Val a dir que la cursa de El Corte Inglés s’ha convertit no només en un referent per la ciutat de Barcelona, sinó que a més és la segona cursa a nivell mundial amb un major número de participants, més de 65.000 corredors, només superada per la Marató de Hong Kong.

La cursa d’enguany se celebrarà el proper diumenge dia 12 d’abril a les 9.30h i tindrà la sortida a Passeig de Gràcia c/ Gran Via. Els participants recorreran els principals carrers de Barcelona a través de 10 km. de recorregut, fins arribar a la muntanya de Montjuïc, passar per l’interior de l’Estadi Olímpic i arribar de nou a Plaça Catalunya. Les inscripcions, gratuïtes, es podran fer a través del web oficial (www.cursaelcorteingles.cat) fins al dijous 9 d’abril a les 22h; o de manera presencial als diferents centres comercials El Corte Inglés o Hipercor de tota Catalunya fins al dia abans de la cursa.

Us animem a tots a participar-hi, perquè enguany la Cursa de El Corte Inglés és també la nostra cursa!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Es poden fer servir les etiquetes i atributs que apareixen més a dalt.