15 nens de rehabilitació infantil assisteixen al Camp Nou i es fotografien amb els jugadors blaugranes

​Un grup format per quinze nens que fan rehabilitació infantil en horari extraescolar a l’Institut Guttmann van assistir el dimecres dia 8 d’abril al partit FC Barcelona – Almeria i van tenir l’oportunitat de fotografiar-se amb els jugadors blaugranes a la gespa del Camp Nou, just abans del partit.

Aquesta activitat va ser l’acte de cloenda de la desena edició del llibre “Relats Solidaris” escrit per 42 periodistes esportius i apadrinat per Gerard Piqué. El llibre que es va presentar ara farà un any, és un gest solidari dels periodistes esportius que cada any editen un llibre i donen els fons recaptats amb la seva venda a d’altres entitats. Enguany l’entitat escollida ha estat l’Institut Guttmann i el dia 1 d’abril, en roda de premsa protagonitzada per Gerard Piqué i la Dra. Bernabeu, vàren fer entrega a l’Institut Guttmann del xec solidari.

Com a continuació i com a acte de cloenda, la Fundació FC Barcelona va donar quinze entrades a sortejar entre els nens que fan rehabilitació actualment a l’Institut Guttmann. Els afortunats van poder gaudir de l’experiència de fer-se una fotografia amb els jugadors blaugranes a la gespa del Camp Nou; i tot seguit, veure el partit contra l’Almeria.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Es poden fer servir les etiquetes i atributs que apareixen més a dalt.