La Cursa de El Corte Inglés, dedicada enguany a l’Institut Guttmann

​El diumenge 12 d’abril es va celebrar a Barcelona la 37a edició de la emblemàtica Cursa de El Corte Inglés, que enguany estava dedicada a l’Institut Guttmann amb motiu del seu 50 aniversari. Aquesta cursa és la gran festa de l’atletisme popular, aconseguint sempre un absolut èxit de participació. Un èxit que aquest any ha estat superat, amb 81.014 persones participants!!

​Corredors, famílies, grups d’amics/amigues… tothom assolint els gairebé 11 km de la prova, i demostrant la seva solidaritat amb l’Institut Guttmann que, com a entitat associada aquest any a la cursa, es va poder beneficiar dels mecanismes de difusió que El Corte Inglés disposa per a la Cursa. Aquesta solidaritat va ser també, doncs, amb les persones que pateixen una discapacitat d’origen neurològic.

​La gent de l’Institut Guttmann, professionals i els seus acompanyants, van tornar a demostrar la seva implicació i compromís sumant-s’hi a la Cursa i lluint les samarretes grogues especials del 50 aniversari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Es poden fer servir les etiquetes i atributs que apareixen més a dalt.