“Enganxa’t a la vida amb…” Teresa Perales i Albert Llovera

Teresa Perales i Albert Llovera, dos esportistes d’èlit, van visitar el 26 de maig l’Institut Guttmann per explicar a pacients, familiars, professionals del centre i d’altres persones que van voler assistir, el seu testimoni vital i com l’esport els ha ajudat a portar una vida normalitzada, autònoma i independent.

Teresa Perales, nadadora paralímpica espanyola i la persona amb més medalles en tota la història dels Jocs Olímpics, i Albert Llovera, el primer pilot de rallyes en competir amb una discapacitat medul·lar, van compartir amb els assistents la manera com van aconseguir “enganxar-se a la vida” després d’haver patit una lesió neurològica, demostrant ambdós la seva gran força de voluntat i fermesa per fer front a la discapacitat i assolir grans fites a la vida.

El pavelló esportiu de l’Institut Guttmann es va omplir de gent que va gaudir de la motivació i empenta que suposaren aquestes xerrades.

Si no vas poder venir a la xerrada, des d’aquest enllaç podràs veure-la des del nostre canal de youtube.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Es poden fer servir les etiquetes i atributs que apareixen més a dalt.