50 anys de l’Institut Guttmann: formant els mestres per l’escola inclusiva del futur

“El món es transforma amb les petites coses. Només recordem les coses més importants de la nostra vida. No recordem el moment en sí, sinó el seu valor, la passió que vàrem posar en les coses que fèiem, el que vàrem sentir mentre fèiem una acció como aquesta, que podria ser el motor del canvi per l’escola inclusiva del futur”.

Enguany hem celebrat una nova edició del Mou-te i Veuràs!, les jornades d’educació física organitzades pels nostres companys de Rehabilitació Funcional i que tenen per objectiu la pràctica d’activitat física en l’entorn de l’escola ordinària per alumnes d’entre 5 i 15 anys, independentment de les seves capacitats físiques.

Aquest any amb motiu de la celebració enguany del 50è aniversari, hem reunit a més de 300 nens i a 80 mestres de diferents escoles, en aquesta ocasió de la província de Barcelona (Sant Cugat del Vallés, Badalona, Cerdanyola, Pineda de Mar, Blanes, etc…) que durant dos dies han aprés a gaudir de la pràctica de l’activitat física inclusiva.

Aquest any, de manera molt especial i més espectacular que mai, les activitats han girat entorn del món del circ i els nens han practicat malabars, equilibri, percussió, música i moviments, danses cooperatives i jocs de repte inspirats en els països del món amb més experiència circense al món com ara Rússia, Xina i Itàlia.

I com diuen al circ: No se’n vagin, que encara hi ha més, molt més!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Es poden fer servir les etiquetes i atributs que apareixen més a dalt.