Participem en el Fitness Day de les Festes de la Mercè

Diumenge 20 de setembre l’Institut Guttmann va col·laborar en la gran festa popular del fitness que, amb motiu de les Festes de la Mercè, va tenir lloc a la Avinguda de la Reina Maria Cristina de Barcelona.

Sota el nom de Fitness Day, aquesta sessió de fitness al carrer que té com a objectiu promoure la pràctica de l’esport entre la ciutadania, va voler ser, un any més, inclusiva, i demostrar que les persones amb discapacitat també poden participar de l’esport.

La organització de l’acte va comptar amb l’Institut Guttmann per fer la festa més accessible a les persones amb discapacitat, i gràcies als mestres d’educació física Carles Yepes i Jordi Finestres, va assessorar als monitors per a la creació de coreografies amb un disseny universal que puguin fer les persones amb cadira de rodes. Els ex-pacients de l’hospital Mireia Sanz i Ricard Hernández,  van participar dalt de l’escenari, compartint l’espai amb la resta de personal tècnic i vam demostrar que tothom, dins de les seves capacitats pot gaudir de la pràctica esportiva, i que l’activitat física es pot adaptar a cadascuna de les necessitats de les diferents persones que les practiquin.

Volem donar les gràcies també a l’Institut Barcelona Esports (IBE), dins del programa “Barcelona Esport Inclou”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Es poden fer servir les etiquetes i atributs que apareixen més a dalt.