Programa de suport postalta a pacients amb dany cerebral

L’Institut Guttmann du a terme el “Programa de suport postalta a pacients amb dany cerebral i a les seves famílies a l’entorn comunitari” amb l’objectiu de fomentar l’autonomia de les persones afectades d’una discapacitat a causa d’un dany cerebral adquirit, i millorar així la seva qualitat de vida.

El projecte, centrat en els interessos de la persona, acompanya terapèuticament al pacient en les activitats de la vida diària i ajuda a posar en pràctica els aprenentatges iniciats durant l’etapa aguda. Per això, s’estableixen unes rutines d’activitats significatives per a la persona. A més, el programa inclou l’educació i el suport a la família per tal que també pugui donar-li suport en el maneig d’aquestes activitats, i perquè tingui les eines necessàries per a la gestió de situacions conflictives i d’estrès.

El programa compta amb la subvenció corresponent a la convocatòria de l’IRPF del Ministerio de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad, del Govern d’Espanya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Es poden fer servir les etiquetes i atributs que apareixen més a dalt.