Albert Llovera presenta el camió amb el que va fer el Dakar als pacients de l’Institut Guttmann

El Institut Guttmann recibió ayer, martes 24 de mayo, a Albert Llovera, piloto de rallye y ex paciente del hospital, que se ha convertido en un ejemplo de superación y desafío a los límites por todos los éxitos conseguidos en su carrera deportiva, el último de los cuales es la finalización del DAKAR 2016.

Albert dio una charla a los pacientes del hospital y sus familias, donde compartió su experiencia vital en el Dakar, centrándose especialmente en los obstáculos y complicaciones que afronta después de cada etapa, en el vivac y con la silla de ruedas. Después presentó en los exteriores del Institut Guttmann el camión con el que ha participado en el Dakar este año, y les mostró las soluciones mecánicas llevadas a cabo para su adaptación, así como la sorprendente manera en que sube y baja del camión. Algunos pacientes incluso se animaron a subir al camión, con la ayuda de profesionales de Guttmann.

Albert Llovera demuestra que la actitud es determinante a la hora de superar circunstancias difíciles. Esta ha sido la cuarta ocasión en que ha participado en el Dakar, pero la primera que lo ha hecho en un camión de 9.000kg de peso.

“Els Matins” de Catalunya Ràdio, así como otros medios de comunicación, quisieron hacer difusión del acto: accede

 

llovera4

llovera5

llovera7L’Institut Guttmann va rebre ahir, dimarts 24 de maig, a l’Albert Llovera, pilot de rallies i ex pacient de l’hospital, que s’ha convertit en un exemple de superació i desafiament als límits per tots els èxits aconseguits en la seva carrera esportiva, l’últim dels quals és la finalització del DAKAR 2016.

L’Albert va fer una xerrada als pacients de l’hospital i les seves famílies, on va compartir la seva experiència vital al Dakar, centrant-se especialment en tots els obstacles i complicacions que afrontava després de cada etapa, al bivac i amb la cadira de rodes. Després va presentar als exteriors de l’Institut Guttmann el camió amb el qual ha participat al Dakar d’enguany, i els hi va mostrar les solucions mecàniques dutes a terme per a la seva adaptació així com la sorprenent forma en què puja i baixa del camió. Alguns pacients fins i tot es van animar a pujar al camió, amb l’ajuda dels professionals de Guttmann.

L’Albert Llovera demostra que l’actitud és determinant a l’hora de superar circumstàncies difícils. Aquesta ha estat la quarta ocasió que ha participat en el Dakar, però la primera que ho ha fet en un camió de 9.000kg de pes.

Els Matins de Catalunya Ràdio, així com altres mitjans de comunicació, van voler fer-ne difusió de l’acte: accedeix

 

llovera4

llovera5

llovera7

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Es poden fer servir les etiquetes i atributs que apareixen més a dalt.