Cap de setmana esportiu per als pacients de l’Institut Guttmann!

Aquest cap de setmana han tingut lloc dos actes esportius que han comptat amb la participació de l’Institut Guttmann i alguns dels seus pacients i ex pacients: el Míting Internacional d’Atletisme Adaptat de l’Hospitalet Nord i la 1a Triatló Solidària de l’Hospitalet.

Dissabte 14 de maig a la tarda, 19 nens i nenes de rehabilitació infantil van finalitzar amb èxit la cursa del Míting Internacional d’Atletisme Adaptat de l’Hospitalet Nord, que organitzat per la Fundació Pere Suñé i ISS-L’Hospitalet Atletisme celebrava ja la seva onzena edició. L’activitat va tenir lloc a l’Hospitalet de Llobregat.

El matí del diumenge dia 15 de maig, un grup de pacients, ex pacients i amics de l’Institut Guttmann van poder participar a la 1a Triatló Solidària de l’Hospitalet organitzada pel Club Trialetes Solidaris en benefici de l’Associació “No Somos Invisibles”, una entitat que treballa per la inclusió socio-laboral de persones amb paràlisi cerebral.

Els participants en la modalitat de Persones amb Diversitat Funcional van fer 300 metres de piscina,  20 minuts de bicicleta estàtica i 2,5 quilòmetres de carrera a peu, i tots els esportistes que ho necessitaven van anar acompanyats d’un triatleta del club.

Un cop més, l’Institut Guttmann es suma a iniciatives d’esport per a tothom.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Es poden fer servir les etiquetes i atributs que apareixen més a dalt.