Caminada Gegantera, Guttmann – Sant Celoni, per a la Marató de TV3

La Colla de Geganters de Sant Celoni realitzarà aquest diumenge 18 de desembre, amb el Gegant i la Geganta, una caminada molt especial des de l’Institut Guttmann de Badalona, fins al seu poble d’origen, Sant Celoni.

En total faran 45km, per arribar cap a les 18:00h a Sant Celoni amb un missatge solidari que serveixi per millorar les vides de les persones afectades d’ictus i de lesions cerebrals i medul·lars traumàtiques.

El recorregut es realitzarà amb motiu de la Marató de TV3, que enguany va dedicada a aquest tipus de patologies, que són precisament les que es tracten a l’Institut Guttmann, hospital especialitzat en neurorehabilitació.

La Colla de Geganters, organitzadors de l’activitat, volen fer una crida per a que tothom qui vulgui s’apropi a rebre els gegants a l’entrada dels pobles pels que passaran. Fes un pas de gegant per a la Marató de TV3!

  • Sant Fost de Campsentelles
  • Sta.Mª de Martorelles
  • Montornés del Vallès
  • Vilanova del Vallès
  • La Roca del Vallès
  • Sta. Agnès de Malanyanes
  • Llinars del Vallès
  • Vilalba Sasserra
  • Sant Celoni

Per a més informació feu clic al document a sota, o escribiu un mail a: geganters.santceloni@gmail.com

Més detalls del recorregut aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Es poden fer servir les etiquetes i atributs que apareixen més a dalt.