Els nostres pacients més petits al Miniestadi del Barça!

El passat diumenge al matí, un grup de pacients infantils que fan rehabilitació a l’hospital van poder gaudir d’una jornada molt especial participant a un partit de futbol amb els jugadors Carles Puyol i Eric Abidal a les instal·lacions del Miniestadi del Futbol Club Barcelona.

Després de passar, un a un, per un passadís molt especial de la mà de Pujol i Abidal mentre els animaven els seus companys, els nostres pacients pediàtrics van jugar el partit de futbol amb els dos jugadors, cadascú capdavanter d’un equip diferent.

Un cop va finalitzar el partit, una foto del grup i una altra amb totes les cares conegudes que es van enfrontar al partit de Famosos vs. Famosos que es juga cada any per La Marató, van capturar el moment per al record.

L’activitat ha estat possible gràcies a la Fundació FCB, als esportistes Pujol i Abidal, i als professionals i voluntaris de Guttmann que van acompanyar i ajudar als pacients; i es va dur a terme com a col·laboració amb La Marató de TV3 celebrada el mateix diumenge, i que enguany ha anat dedicada a l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Es poden fer servir les etiquetes i atributs que apareixen més a dalt.