Realitat Virtual per al tractament de l’Ictus

L’Institut Guttmann ha adquirit recentment uns nous equips de Realitat Virtual per a l’entrenament cognitiu i motor després de l’ictus, el traumatisme cranioencefàlic i altres patologies d’origen neurològic.

La Realitat Virtual és una tecnologia que pot tenir un gran impacte en la vida de les persones, el seu ús com a teràpia ofereix grans possibilitats especialment per a exposar al pacient a situacions realistes que haurà d’afrontar en el seu dia a dia i entrenar diferents activitats abans de realitzar-les a la vida real. El seu atractiu desperta la motivació dels pacients en un llarg procés de rehabilitació, i facilita la feina dels terapeutes perquè és capaç d’integrar aspectes cognitius amb d’altres relacionats amb el moviment, la coordinació i l’equilibri.

La Vanguardia s’ha fet ressò d’aquesta tecnologia aplicada a la salut en l’edició del diumenge 8 de gener: accedeix a l’enllaç aquí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Es poden fer servir les etiquetes i atributs que apareixen més a dalt.