Sports&Life Guttmann Club organitza una visita a la Sagrada Familia de Barcelona

Aquest dissabte dia 21 de gener, una trentena de persones entre pacients, ex-pacients de l’Institut Guttmann i familiars d’aquests, van poder gaudir d’una visita guiada per la basílica de la Sagrada Família. Durant la visita un guia va acompanyar el grup per tot el temple on van poder admirar la majestuositat de la renovada nau central, les façanes del naixement i la passió, i en acabar un recorregut pel museu i la cripta de Gaudí.

La visita va comptar en tot  moment d’una atenció exquisida per part de la guia i els organitzadors en un entorn accessible que només es va veure una mica “emboirat” pel fred i la pluja. L’activitat en aquesta ocasió va ser gratuïta i forma part del calendari d’activitats i sortides organitzades per la iniciativa Sports&Life Guttmann Club.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Es poden fer servir les etiquetes i atributs que apareixen més a dalt.