simposio, jornades, bioingenieria, recerca

Èxit de participació al Simpòsium CEA de Bioenginyeria

​L’Institut Guttmann ha organitzat la 9a edició del Simpòsium CEA de Bioenginyeria “Interfícies Cervell-Màquina. Neurotecnologies per a l’Assistència i la Rehabilitació”. L’acte va comptar amb dues ponències centrals; la primera a càrrec del Dr. Ricardo Chavarriaga de l’Ecole Polytechnique Féderale de Lausanne sobre interfícies cerebrals per a sistemes d’assistència a persones amb discapacitat; i la segona, impartida pel Dr. Ander Ramos-Murguialday de la Universitat de Tubingen, sobre interfícies neuronals clíniques.

Durant dos dies, els assistents van poder presentar els seus treballs relacionats amb les neurotecnologies per a l’assistència i la rehabilitació i els BCIs en la neurorehabilitació.

Els assistents han qualificat el simposi molt positivament amb un rècord d’assistència de més de 60 participants de diferents universitats i institucions d’arreu com ara la Universidad Nacional de Entre Ríos, la University of Carlifornia Irvine, la Universidad Miguel Hernández, la Universitat Politècnica de Catalunya o el CSIC. Els participants van fer una visita guiada per l’hospital, acompanyats pel Dr. Joan Vidal, el Dr. Josep Medina i el Dr. Eloy Opisso, de l’Institut Guttmann.

La generositat de les persones i empreses amigues del Institut Guttmann ha contribuït al suport que la nostra Institució ha donat en aquesta edició, que també ha comptat amb la xarxa temàtica Neurotec finançada pel Ministerio de Economía y Competitividad, el Programa Iberoamericano de Ciencia y Tecnología para el Desarrollo (Cyted) i d’empreses tecnològiques com Medtronic i g-tec Medical Engineerig.​

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Es poden fer servir les etiquetes i atributs que apareixen més a dalt.