cam spinal, lesión medular, campus, deporte acuático, deporte adaptado

L’Institut Guttmann i l’Hospital Sunnaas de Noruega organitzen el Camp Spinal H2O

El Camp Spinal H2O tindrà lloc del 3 al 9 de setembre del 2017 a Barcelona, Torredembarra i Badalona, amb l’objectiu de propiciar que un grup de joves amb lesió medul·lar compateixin experiències a través de la pràctica de l’esport i alhora afavorir la ​​millora de la seva independència i autonomia funcional.

Enguany els participants són dels països nòrdics i de Catalunya. Tots ells practicaran activitats aquàtiques com ara submarinisme, paddle surf, caiac, natació, waterpolo, wake i navegació en vaixell de vela, les quals es complementaran amb altres disciplines com rugbi, ioga o blokart i, també, amb visites culturals a la ciutat de Barcelona, com a la Sagrada Família i  l’Aquàrium.

Professionals de l’Institut Guttmann, de l’Hospital Sunnass i del National Rehabilitation Center de Letonia, conjuntament amb altres instructors experts i esportistes d’elit com  com els paralímpics Quico Tur (tenista i expacient de l’Institut Guttmann) i Júlia Castelló (nedadora i professional de l’Institut Guttmann) acompanyaran als participants en les diferents propostes i conviuran amb ells.

Tanmateix, la col·laboració especial d’entitats com la Federació Catalana d’Esports per a Persones amb Discapacitats,  Marina Badalona, Club Natació Atlètic Barceloneta, l’Aquàrium de Barcelona, Port Fòrum, Barcelona Sailing Center i la Basílica de la Sagrada Família han ajudat a fer possible aquest campus.

Els Amics contribueixen a la internacionalització del Institut en la seva vesant social a través de l’esport.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Es poden fer servir les etiquetes i atributs que apareixen més a dalt.