L’Institut Guttmann col·labora en una campanya de prevenció a menors amb Abertis i UNICEF

L’Institut Guttmann participarà en la campanya Global Road Safety impulsada per UNICEF i l’empresa Amiga de la Institució Abertis. Aquesta iniciativa té com a objectiu la posada en marxa d’uns programes de prevenció de danys a menors en accidents en carretera a països en vies de desenvolupament. Es calcula que anualment hi ha aproximadament 500.000 morts de menors produïdes en diferents tipus de desplaçaments i uns 600.000 lesionats medul·lars.

L’Institut Guttmann col·laborarà aportant el seu expertise en aquesta matèria i desplaçarà equips assistencials multidisciplinaris formats per professionals com ara metges, infermeres, fisioterapeutes i psicòlegs per aportar la nostra experiència, als professionals de la zona, en aquelles pràctiques mèdiques pròpies dels pacients medul·lars. El projecte es posarà en marxa, inicialment, a Filipines i Jamaica durant el 2018, i forma part del desenvolupament de l’activitat social de l’Institut Guttmann centrada en l’àmbit de la prevenció i la sensibilització.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Es poden fer servir les etiquetes i atributs que apareixen més a dalt.