Festa Nadal 2017

Celebrem el Nadal a l’Institut Guttmann

L’Institut Guttmann, un any més, ha celebrat l’arribada d’aquestes festes amb celebracions nadalenques per a tots! Pacients, familiars i professionals van compartir una tarda entranyable amb l’actuació de Sa Buada Gospel Choir i una xocolatada. Els més petits, pacients de neurorrehabilitació infantil, van arribar en horari extraescolar per a la festa. On cançons infantils i nadales de la coral els van posar a ballar, i on després de la xocolatada el Pare Noel i el Caga Tió els va omplir de regals i il·lusió. Com cada any vam comptar amb els treballadors voluntaris de l’empresa amiga MGA, tot fent de  Pares Noel van contribuir en la màgia de la cel·lebració.

Us desitgem bones festes i una entrada d’any magnífica per a tothom, en especial als Amics de l’Institut Guttmann!

Festa Nadal 2017

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Es poden fer servir les etiquetes i atributs que apareixen més a dalt.