L’Institut Guttmann, acreditat en Responsabilitat Social Corporativa amb la IQNet SR10

Enguany, amb la voluntat d’anar un pas més enllà en RSC, a l’Institut Guttmann hem portat a terme el procés d’acreditació del Sistema de Gestió de la Responsabilitat Social IQNet SR10, de la que ja hem rebut l’informe i hem superat amb èxit!  La Certificació garanteix i prova que l’organització acompleix amb l’estàndard internacional de gestió i millora, i reconeix els criteris de responsabilitat social de l’Institut Guttmann així com les bones pràctiques en matèria de bon govern, sostenibilitat, i compromís amb els grups d’interès.

La Responsabilitat social corporativa és a l’adn de l’Institut Guttmann, que, com a entitat d’iniciativa social, treballa per a promoure, impulsar i aconseguir la rehabilitació integral de les persones afectades per una lesió medul·lar, un dany cerebral adquirit o una altra discapacitat d’origen neurològic. Un compromís que manté, a més, amb un comportament legal, ètic i responsable que promou entre la totalitat de relacions que estableix, procurant sempre ser exemple d’organització responsable, emprenedora, solidària i compromesa amb les persones, el progrés social i la preservació del medi ambient, mantenint una especial sensibilitat i atenció, des de tots els àmbits d’actuació, vers les necessitats socials emergents, especialment aquelles que afecten les persones amb discapacitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Es poden fer servir les etiquetes i atributs que apareixen més a dalt.