SIIDON CAT

SiiDON, el portal web sobre la discapacitat d’origen neurològic impulsat per l’Institut Guttmann

L’Institut Guttmann ha posat en marxa el Sistema d’Informació Integral de la Discapacitat d’Origen Neurològic, SiiDON, un portal web que proporciona informació i recursos de gran utilitat relacionats amb el món de la discapacitat d’origen neurològic; des de consells per a la salut, a informació sobre ajudes tècniques, a recursos formatius, docents, idees per al temps lliure, normativa legal, recursos econòmics o fitxes d’infermeria i fisioteràpia, entre d’altres. A més, inclou tots els recursos bibliogràfics digitalitzats del “Centre de Documentació en Neurorehabilitació Santi Beso Arnalot” , per tal de continuar oferint tota la informació científica i divulgativa en torn a la neurorehabilitació i les neurociències.

SiiDON és un nou projecte de l’Institut Guttmann dirigit tant a pacients i ex-pacients, com a qualsevol persona afectada d’una discapacitat d’origen neurològic; però també a familiars, cuidadors, associacions, professionals, comunitat docent i científica, etc. Es tracta d’una eina oberta a la participació de tothom i per això compta amb un fòrum d’opinió on hi ha la possibilitat de valorar i comentar tots els recursos informatius disponibles. A més, des de la zona “la teva ajuda és important”, convidem als usuaris a fer-nos arribar suggerencies, continguts, i nous recursos per a, entre tots, fer del SiiDon una eina viva i dinàmica!

SIIDON CAT

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Es poden fer servir les etiquetes i atributs que apareixen més a dalt.