concierto solidario

Concert Solidari de Gospel a l’Auditori en benefici de l’Institut Guttmann

El proper dimarts 27 de febrer a les 21h a l’Auditori de Barcelona (Carrer de Lepant, 150) el Laboratori farmacèutic Menarini celebrarà el 2n Concert de Gospel “Notes solidàries per Badalona”, enguany a favor de l’Institut Guttmann i l’Ateneu Sant Roc de Badalona. El concert serà a càrrec del Cor de Gospel Sant Cugat, que interpretarà un repertori de composicions originals del gospel i espirituals negres.

Us convidem a que gaudiu d’aquest concert per donar suport als nostres objectius institucionals dins l’àmbit assistencial, científic, social i docent. Per adquirir les entrades només cal fer un clic a https://goo.gl/forms/nVBfaqgZGRuAHzBp1

A més, si sou una Empresa Amiga i voleu col·laborar ho podeu  fer mitjançant una donació per Fila Zero clicant aquí o al CC ES79 2100 8600 2302 0005 9850, així sereu empreses col·laboradores de l’esdeveniment.

Compartiu aquest esdeveniment!  Està obert a tothom! Hem d’omplir l’auditori de solidaritat!

Comptem amb tots vosaltres, Amics!

Programa:

Un repertori de composicions originals del gòspel i espirituals negres que es mostra amb més sensibilitat que mai, com una al·legoria a la lluita contra les precarietats. Un viatge pels sentiments representat per tres moments de singular posada en escena: el dolor, el silenci i, l’esperança i l’adveniment.

Repertori:

1. Traditional Spiritual: THE STORM IS PASSING OVER
2. Traditional Spiritual: ROCK-A MY SOUL
3. Andrae Crouch : I’M GONNA KEEP ON SINGING
4. Traditional Spiritual: SOMETIMES I FEEL LIKE A MOTHERLESS CHILD
5. Horace Silver: THE PREACHER
6. Traditional Spiritual: I WANT JESUS TO WALK WITH ME
7. Tommy Walker: JOY, JOY, JOY
8. Traditional Spiritual: EVERY TIME I FEEL THE SPIRIT
9. Sol Amarfio : WOYAYA
10. Andrae Crouch : YOU CAN DEPEND ON ME
11. Judith Christie McAllister: HALLELUJAH YOU’RE WORTHY
12. Edwin Hawkins: OH HAPPY DAY

Intèrprets i artistes convidats:

Erwyn Seerutton, direcció musical
Cor de gospel Sant Cugat, veus
Emmanuel Pi de Job, artista convidat:

Músics:
Txema Riera, orgue hammond B3
Guim Garcia, saxos & flauta
Cidao Trindade, bateria
Bernat Torras, percussió
Oscar García, baix elèctric i teclat

Aquesta segona edició de Notes Solidàries per Badalona ve acompanyada d’una versió molt especial i enriquida del Cor de Gospel Sant Cugat. Un Cor que el 2018 celebra el seu desè aniversari amb el lema 10 anys de música per a la solidaritat i presenta per primera vegada al gran públic, el programa exclusiu amb què en aquesta ocasió, vol convidar a tothom a sumar solidaritat per Badalona.
concert solidari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Es poden fer servir les etiquetes i atributs que apareixen més a dalt.